Medisch & Cosmetisch

Medisch & Cosmetisch

Wij zijn gespecialiseerd in opleidingen voor professionele schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten, cosmetische artsen en andere specialisten in de beautybranche. Gedurende het hele jaar organiseren wij intensieve basistrainingen, interessante masterclasses en inspirerende seminars. We trainen onze cursisten in de meest innovatieve Amerikaanse, Franse, Italiaanse en Spaanse technieken.

Ontdek hieronder al onze groepslessen, virtual classes en thuisstudies! Kies je favoriete opleiding en schrijf je in. Zo kies je voor een professionele toekomst!

We gebruiken de beste producten en de nieuwste technologische werkstoffen. Je cliënten zullen een optimaal resultaat bekomen.


allSubthemesWithinTheme Medisch & Cosmetisch

Acne behandelingen

Acne behandelingen

1 virtualclass

Face lift

Face lift

mhcomingsoon

Figuurcorrectie

Figuurcorrectie

mhcomingsoon

Huidverbetering

Huidverbetering

1 virtualclass

Huidverjonging

Huidverjonging

mhcomingsoon

Lichaamsbehandeling

Lichaamsbehandeling

mhcomingsoon

Medische Voetverzorging

Medische Voetverzorging

4 fgroupcourses, 3 cpvirtualclasses

Niet-invasieve Medische Esthetiek

Niet-invasieve Medische Esthetiek

2 fgroupcourses, 2 cpvirtualclasses


beSureOfYourFuture

Medische en cosmetische schoonheidszorgen zijn al jaren razend populair. En dat succes neemt steeds toe. Zowel mannen als vrouwen doen vaker een beroep op een medische of cosmetische behandeling. Ze willen er verzorgd uitzien en gezonder leven, twee dingen die we almaar vaker met succes associëren. Snel aan de slag dus!

In onze wellnesskliniek hebben al onze medewerkers er een opleiding aan jullie school opzitten, en dat merk je. Stuk voor stuk zijn het professionele experts die de praktijk onder de knie hebben. Ze voeren de behandelingen perfect uit en slagen erin de klanten op hun gemak te stellen. Als jij een carrière in de schoonheidszorgen wil starten, dan moet je hier een opleiding volgen. - employerSpeaks

Medische opleidingen

trendsCapitalized

Meer mannen vinden hun weg naar de schoonheidsspecialist. Ze willen verzorgde handen en nagels, maar ze willen er ook goed uitzien en blijven uitzien. Voorkomen wordt in het professionele leven ook een bepalende factor. Als je promotie wil behalen, helpt er verzorgd uitzien altijd. Het wordt op gelijke hoogte geplaatst met ambitie en succesvol zijn. Een diploma als expert in medische en cosmetische ingrepen, brengt je dus heel wat werkzekerheid. Je klantenbestand groeit jaar na jaar opnieuw en de trends spelen in jouw voordeel. Je klanten zijn met meer, zijn diverser en willen ook steeds meer specifieke behandelingen. Wij brengen je die kennis en vaardigheden bij. Klaar om te starten?

Medisch & Cosmetisch, hundredPercentOfTheTime

In de verzorgingssector wordt er heel actief gestreefd naar een minimalistische aanpak. Met een eenvoudige ingrediëntenlijst slagen we erin de huid jonger en veerkrachtiger te houden. Zachte, geurloze producten winnen aan terrein. Ze houden de huid gehydrateerd en verjongen de huid. Een huid die net een peeling of andere medische behandeling ondergaan heeft, is immers gevoelig. Omzeil ook ingrediënen als alcohol, parabenen en essentiële oliën.

Ik doe nu al 4 jaar medische pedicure in bijberoep en daar verdien ik wel een aardig centje mee. De opleidingen hebben me alles geleerd. De docent was helemaal top en zorgde voor veel persoonlijke begeleiding. Elke mogelijke behandeling hebben we in de les besproken en meermaals uitgevoerd. Als je zelf ook wil starten, dan is deze opleiding perfect. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Deze opleiding is een absolute must voor iedereen die in de schoonheidszorgen terecht wil komen. Je leert alles van A tot en met Z. De professionele studenten zijn enkele van de absolute toppers uit hun werkveld. Je leert alles meteen zelf uitvoeren zodat je in principe meteen na je cursus de kans hebt zelfstandig in bij- of hoofdberoep te starten. Als jij een carrière in de medische of cosmetische sector wil, zeg ik enkel: volg deze opleidingen. Ze zullen jou een ongeziene boost geven.

niceToKnowHeader

  • Huidverzorging afstemmen op de conditie van je huid is veel effectiever dan afstemmen op de leeftijd.
  • Een manicure of pedicure doet meer dan je nagels er verzorgd te laten uitzien: het bevordert de bloeddoorstroming naar je vingers en tenen.
  • Sommige massages doen je afslanken, doordat ze je metabolisme bevorderen.
  • Als je scheerschuim op is, smeer dan je benen in met conditioner: die zal de haren zacht maken zodat je huid extra zacht is na het scheren.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-