"Net als op het vorige evenement zijn we heel tevreden over de samenwerking. Alle materialen waren voorzien zoals afgesproken en het event zelf is probleemloos verlopen."

- Elise van Twice Events

Toplocaties op maat voor jouw workshop of evenement


Jouw event op een toplocatie? Dat kan!

Centrum voor Avondonderwijs organiseertpraktijkgerichte lessen op het gebied van beauty, administratie, talen, mode en zo veel meer. Toekomstige toppers volgen bij hen les in campussen en leslocaties die professioneel zijn uitgerust en optimaal ingericht voor de beste beleving.

Uiteraard willen zijdeze toplocaties ook voor anderen opstellen. Wil je graag jouw evenement organiseren op een prachtige en originele locatie? Dat kan! Via Schooltehuur.be boek je zonder problemen een van hunleslokalen. En dat voor een hele of halve dag.

Geef stijl aan je opleiding of workshop

Ben jij een eventverantwoordelijke die op zoek is naar een kwaliteitsvolle locatie om vergaderingen, teambuildings of workshops te organiseren? Dan zijn deze prachtige lokalen daarvoor de ideale plek. Je hebt de keuze uit één van de vele stijlvolle panden. Je kan klaslokalen of zelfs een volledige school huren voor je klanten, medewerkers of personeel. Je kiest ook zelf de inrichting en accommodatie. Uiteraard is een vrijblijvend plaatsbezoek perfect mogelijk.

Handige zoekfunctie

Een presentatie voor 10 mensen in Gent? Of liever een receptie voor 50 personen in Antwerpen? Een gepaste locatie voor jouw evenement vinden is heel makkelijk. Op Schooltehuur.be geef je jouw voorkeuren en de site gaat meteen op zoek naar alle beschikbare locaties. Boeken doe je makkelijk en veilig via onze reserveringsmodule. Indien je dat wenst kan jevooraf een offerte aanvragen en houden zij de locatie van jouw voorkeur in (pre)reservatie!

Bekijk hier het volledige overzicht van de locaties en laat je inspireren…

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0