Jouw thuisstudie opent deuren

Met een thuisstudie krijg jij kwalitatieve en praktijkgerichte cursussen die jou de kans geven om meteen aan de slag te gaan in de sector van jouw dromen. Pas je opleiding in je persoonlijke agenda in en geniet van de individuele begeleiding van een expert! Zo bouw je van thuis uit aan je droomcarrière.

Bouw je daarnaast ook graag banden op met medestudenten? Bekijk dan zeker onze Groepslessen en Virtual Classes!
Erkende kwaliteit

Jouw cursus wordt samengesteld door een vakexpert, die de leerstof regelmatig updatet. Zo ken jij de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw droomsector.

Persoonlijke begeleiding

Je studeert zelfstandig mét professionele begeleiding. Minstens 1 jaar lang word je begeleid door een vakexpert, die vragen beantwoordt en extra oefeningen aanbiedt.

Correcte prijs

Wij houden de markt in de gaten zodat jij een correcte prijs betaalt voor je cursus. Check ook onze website en je mailbox, want we organiseren regelmatig kortingsacties!

Eigen tempo

Jij hebt vijf jaar de tijd om je studietraject af te leggen en je helemaal thuis te voelen in je nieuwe studiegebied. Zo past de opleiding naadloos in jouw agenda.

Praktijkgerichte cursussen

Je thuisstudie brengt je meteen naar de praktijk. Met de praktijkgerichte oefeningen en voorbeelden heb je alles in huis om het werkveld meteen te veroveren.

Relevant diploma

Een diploma behalen verhoogt je kansen op de arbeidsmarkt. Door je diploma voor te leggen, overtuig je je nieuwe werkgever van je expertise, leergierigheid en ambitie.

"De thuiscursus Kindervoedingsadviseur stelde me in staat te leren waar en wanneer ik maar wilde. Wat een luxe! Zelfs toen ik met mijn kinderen op reis was, kon ik de cursus op mijn gsm openen om de leerstof te herhalen. Hierdoor was het examen zeker haalbaar! De kennis die ik tijdens deze opleiding opdeed, pas ik dagelijks toe op mijn eigen kinderen en in mijn werk als diëtist."

Joren, oud-student Kindervoedingsadviseur

interestsCarouselHeader

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-