Thuis in de klas

Met een opleiding bij Centrum voor Afstandsonderwijs bereid jij je voor op een carrière waarin je je helemaal thuis voelt. Twee pijlers vormen het fundament voor die opleiding: kwaliteit en flexibiliteit.

De praktijkgerichte cursussen en vakexperts die je persoonlijk begeleiden verzekeren kwaliteit. Die kwaliteit leverde ons al verschillende certificaten en erkenningen op en dus ook: tevreden en goedopgeleide studenten!

Onze opleidingsmethode is flexibel: met een thuisstudie studeer je waar en wanneer je wil. Verder bieden we naast thuisstudies ook Groepslessen en Virtual Classes aan. Neem zeker een kijkje!


Altijd en overal bij de les

Waar en wanneer je jouw opleiding volgt, dat beslis jij! Werk je graag in alle rust thuis of zoek je liever de drukte van een koffiebar op? Misschien combineer je je studie wel met een groot gezin of een professionele uitdaging? Hoe je leven er ook uitziet, jouw thuisstudie past perfect in je agenda. Zo ben je altijd bij de les.

Je krijgt 5 jaar de tijd om je studietraject te voltdooien. Tijd genoeg dus om je de leerstof helemaal eigen te maken.

THUISSTUDIES

Kwalitatieve cursussen binnen handbereik

Jouw thuisstudie is kwalitatief en praktijkgericht. Vakexperts stellen de cursus zorgvuldig samen, houden de leerstof up-to-date en voorzien praktische oefeningen en voorbeelden. Zo voel jij je helemaal thuis in de sector van je dromen. Jij kent de nieuwste ontwikkelingen binnen de sector en gaat er meteen aan de slag!

De leerstof heb je altijd binnen handbereik, dankzij onze gebruiksvriendelijke online leeromgeving: eCampus. Via je persoonlijke studentenprofiel bekijk je je cursus, raadpleeg je eigen agenda en ontdek je nieuwe cursussen die aansluiten bij jouw interesses.

ONZE THUISCURSUSSEN


Professionele begeleiding bij jou thuis

Een thuisstudie verzekert studievrijheid en -begeleiding. Tijdens je opleiding geniet je minstens 1 jaar van individuele begeleiding van een docent, een vakexpert binnen jouw veld. Zit je met een vraag of wil je extra oefeningen maken? Via de eCampus contacteer je jouw docent die binnen 48 uur de informatie geeft die je zoekt. Om er zeker van te zijn dat onze experts kwalitatieve begeleiding voorzien, verkiezen we mensen die leservaring hebben én bij ons met voortreffelijke cijfers afstudeerden.

Met jouw thuisstudie ben je dus verzekerd van kwalitatieve opleidingen en professionele docenten met relevante werkervaring!

ONZE DOCENTEN


fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0