Vijf manieren om je spirituele ontwikkeling een boost te geven

Er is veel onderzoek gedaan naar spiritualiteit. Zo zou het je afweersysteem verbeteren en zelfacceptatie vergroten. Wil je meer weten over spiritualiteit, maar staat het nog te ver van je af? In deze blog lees je hoe je jouw spirituele ontwikkeling stimuleert!

moreInfo

Hoe Anja na haar studies zelf docent werd

Anja begon bij het Centrum Voor Afstandsonderwijs als student, richtte haar eigen zaak GSFit op en groeide door tot docent. Ze begeleidt haar studenten Natuurvoeding en Sportvoedingsadviseur met tips en tricks en een zelf geschreven cursusboek.

moreInfo

Acht redenen waarom geluk op de werkvloer zo belangrijk is

Geluk op de werkvloer: het wordt vaak onderschat. Toch is het noodzakelijk voor een gezonde organisatie. Daarom komen er steeds meer Chief Happiness Officers (CHO's) bij. Lees hier waarom jij vandaag nog Happiness Coach moet worden!

moreInfo

Britts zoektocht naar een bewuster leven

Met onze opleidingen Coaching, Spiritualiteit en Energetische Therapieën bewandel je het pad naar spirituele en persoonlijke ontwikkeling. Dankzij Centrum voor Avondonderwijs kon Britt van haar passie haar beroep maken! Als soul guide begeleidt ze je in haar holistische zaak Crescent Spirit naar een bewuster leven.

moreInfo

Dit zijn de trouwtrends voor 2022

Ben je op zoek naar de laatste trouwtrends om die ene perfecte bruiloft te organiseren? Dan zit je hier goed! Met deze tips regel jij een uniek trouwfeest.

moreInfo

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0