teacherLabel

Vicky Jansen

4 / 5
Als zelfstandig orthomoleculair voedingstherapeut begeleid Vicky mensen naar een gezonde leefstijl, met het accent op voeding en beweging. Enkele avonden per week is ze met kettlebells in de weer tijdens haar lessen yogirya (leuke balans tussen yoga en HIIT kettlbell training) en geeft ze bootcamps outdoor. Verder organiseert Vicky op geregelde basis kinderkookworkshops, info avonden rond het effect van voeding op onze gezondheid. Als mama van 4 tienerzonen vind ze het ook heel belangrijk om haar kinderen een goede basis en een goede leefstijl bij te brengen (sporten, gezonde voeding, ontspanning). In de opleidingsmodules kindervoeding, natuurvoeding en sportvoeding deelt Vicky graag haar praktijkervaringen!
Als zelfstandig orthomoleculair voedingstherapeut begeleid Vicky mensen naar een gezonde leefstijl, met het accent op voeding en beweging. Enkele avonden per week is ze met kettlebells in de weer tijdens haar lessen yogirya (leuke balans tussen yoga en HIIT kettlbell training) en geef
readMore

Vicky Jansen givesCourses

undefined

Kindervoedingsadviseur

Westerlo

nextStartingDate 03/10/2023

Wil je leuke lessen volgen, maar ook supersnel je diploma behalen?

€ 274.00


undefined

Sportvoedingsadviseur

Westerlo

nextStartingDate 09/01/2024

Een cursus volgen is werken aan een nieuwe, mooie toekomst.

€ 472.00


startdataLabel

courseNameLabel startingDateLabelendingDateLabelstartingHourLabelendingHourLabelcampusLabel
Kindervoedingsadviseur03/10/202331/10/202318:3021:30Westerlo
Sportvoedingsadviseur09/01/202405/03/202418:3021:30Westerlo

vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

vacancies_discover

vacancies_docent

vacancies_discover

vacancies_international

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0