teacherLabel

Christophe Claeys

4.8 / 5
Christophe Claeys is een enthousiaste en gemotiveerde ondernemer die als geen ander de klappen van de zweep kent om als jonge starter een onderneming uit het niets op te starten. Christophe heeft een eigen ontwerpbureau dat zich focust op grafisch ontwerp, fotografie en social media. Zijn ervaring als starter en als ondernemer geeft hij maar al te graag door aan zijn studenten. De lessenreeksen bij Christophe zijn opgebouwd rond creativiteit. Verwacht je tijdens de cursus Photoshop, Illustrator, InDesign en Creatief Ontwerp aan een explosie van enthousiasme, interactiviteit en bovenal inspiratie.
 
Ik vind het fantastisch om samen met mijn studenten aan het denken te slaan. Om inspiratie op te doen en mekaars creatief vat te triggeren. Aan het einde van een lessenreeks zien waartoe ik mijn studenten heb aangespoord, te zien wat zij nu kunnen verwezelijken, geeft mij een ontzettend voldaan gevoel” zegt Christophe.
Christophe Claeys is een enthousiaste en gemotiveerde ondernemer die als geen ander de klappen van de zweep kent om als jonge starter een onderneming uit het niets op te starten. Christophe heeft een eigen ontwerpbureau dat zich focust op grafisch ontwerp, fotografie en social media. Zij
readMore

Christophe Claeys givesCourses

undefined

InDesign

Turnhout

nextStartingDate 01/09/2021

Leer in een paar lessen alle tools en mogelijkheden van het programma InDesign kennen.

€ 345.00


undefined

InDesign

Antwerpen

nextStartingDate 02/09/2021

Leer in een paar lessen alle tools en mogelijkheden van het programma InDesign kennen.

€ 345.00


startdataLabel

courseNameLabel startingDateLabelendingDateLabelstartingHourLabelendingHourLabelcampusLabel
InDesign01/09/202113/10/202118:3021:30Turnhout
InDesign02/09/202130/09/202118:3021:30Antwerpen

vacancies_overview_title

vacancies_intern

vacancies_discover

vacancies_docent

vacancies_discover

vacancies_international

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0