//

Klaar om een professionele personal trainer worden? Deze allround opleiding van de Aventuz Academy bereidt je helemaal voor om succesvol mensen te coachen naar hun goals. Je volgt 6 tweedaagse opleidingen waarbij je telkens een ander onderdeel van het personal trainen leert kennen. De eerste module gaat over het intakegesprek, waarbij je de gegevens over je klant verzameld die je nodig hebt om efficiënt te coachen. Je leert welke vragen je moet stellen, waar je op moet letten en hoe je de antwoorden inzet om de training te optimaliseren.

In de tweede module leer je alles over de anatomie van de mens, met een focus op de spieren. Je leert hoe je de Fascia Release-technieken toepast. In de derde en vierde module gaan we dieper in op corrigerende oefeningen, mobiliteitsoefeningen en functionele bewegingen. Door de bewegingen op een juiste manier uit te oefenen leer je blessures vermijden.

De vijfde module gaat over kracht, snelheid en conditie en de fysiologische processen die daarbij aan te pas komen. Je leert onder meer op maat gemaakte trainingsprogramma's opstellen. In de laatste module gaan we verder dan het sporten alleen. We gaan namelijk dieper in op de voedingsleer en de invloed van het mentale op de gezondheid. Je leert hoe je klanten kan helpen met hun voeding en levensstijl te verbeteren in functie van hun doelstellingen.

De mastercoaches van de Aventuz Academy zijn experts in hun domein en hebben hun ervaringen gebundeld in praktijkgerichte modules. Ze zorgen ervoor dat je de nodige expertise hebt om meteen met je eigen cliënten aan de slag te gaan. De opleiding is erkend door ACE Fitness. Je kan er dus zeker van zijn dat je bij ons goed zit. Waar wacht je nog op? Schrijf je nu in en ga voor een succesvolle carrière als personal trainer.

Personal Trainer Aventuz
  • Diploma
  • cpGroupCourseType
  • cpEducationTypeProfessional