Een exclusief klasserestaurant? Een gezellige brasserie? Een hippe foodbar? De opleiding Kok-Restauranthouder is perfect voor iedereen die droomt van een eigen horecazaak met heerlijke gerechten op het menu.
In de opleiding leer je hoe je elke soort horecazaak met verstand van zaken opstart, runt én succesvol maakt. Iedereen kan deelnemen; ongeacht je kennis, niveau of ervaring. Met een goede voorbereiding is jouw broodje als Kok-Restauranthouder gebakken. Zo maak jij eindelijk jouw horecadroom waar!
courseNameLabel | lessonDay | firstLesson | lastLesson | cityStartdata | allLessons | |
---|---|---|---|---|---|---|
Kok - Restauranthouder | Tuesday | 12-09-2023 | 21-11-2023 | Sint-Niklaas | 18:30 - 21:30 | ![]() |
Kok - Restauranthouder | Thursday | 14-09-2023 | 16-11-2023 | Antwerpen | 18:30 - 21:30 | ![]() |
Kok - Restauranthouder | Thursday | 14-09-2023 | 16-11-2023 | Brugge | 18:30 - 21:30 | ![]() |
Kok - Restauranthouder | Tuesday | 03-10-2023 | 12-12-2023 | Roeselare | 18:30 - 21:30 | ![]() |
Kok - Restauranthouder | Thursday | 26-10-2023 | 18-01-2024 | Sint-Niklaas | 18:30 - 21:30 | ![]() |
Kok - Restauranthouder | Tuesday | 07-11-2023 | 23-01-2024 | Hasselt | 18:30 - 21:30 | ![]() |
cpStartNewCarreer Kok - Restauranthouder. cpChooseQualityEducationWith Centrum voor Avondonderwijs.
De kunst van het (ver)bouwen: vier redenen om een professionele bouw- en renovatiecoördinator in te schakelen
cpT2Testimonial
cpT3Testimonial
fCompareCourses
fCompareMax3Courses
-