//

Wil je de bewegingspatronen van jouw klanten verbeteren en ervoor zorgen dat ze optimaal sporten? Tijdens deze tweedaagse cursus leren de mastercoaches van de Aventuz Academy hoe je specifieke en dynamische functionele bewegingen toepast om loop-, werp- en rotatiepatronen te verbeteren. Er wordt dieper ingegaan op oefeningen voor het boven- en het onderlichaam, draaibewegingen, bewegingen met een hoge impact en nog veel meer.

Daarnaast leer je ook de regels van de biomechanica toe te passen bij oefeningen voor klanten. Daarbij wordt er vanuit meerdere invalshoeken gewerkt en ook rotationele componenten komen aan bod. Na deze opleiding weet je perfect hoe je jouw klanten beter leert bewegen zonder blessures te veroorzaken. Dit is perfect voor iedereen die aan de slag wilt als personal trainer of voor elke kinesist of personal trainer die zijn aanbod wil uitbreiden.

De opleidingen van Aventuz Academy zijn erkend door ACE Fitness. Je kan er dus zeker van zijn dat je bij ons goed zit. Onze mastercoaches zorgen ervoor dat je volledig mee bent en de leerstof correct toepast. Ook na de opleiding blijf je deel van onze community en ben je welkom om kennis uit te wisselen. Schrijf je nu in voor deze module en ga een succesvolle toekomst tegemoet!

Functional Movements
  • Diploma
  • cpGroupCourseType
  • cpEducationTypeProfessional